aniline

Artikel 1 van 51

Keralux® set A

€ 39,50 (inclusief btw)

Complete onderhoudsset voor: natuurlijk ‘aniline’ leder.
Met deze complete set haal je alles in huis om jouw natuurlijk aniline leder veilig en gemakkelijk te onderhouden. Gebruik de milde reiniger voor verse vlekken en de lotion met UV -filter om het leder halfjaarlijks te voeden/beschermen.

Instructie:
Je gebruikt de Keralux® set A twee keer per jaar om het leder te onderhouden. Probeer onderhoudsproducten altijd eerst even uit op een onopvallende plek, voordat je het hele meubel behandelt en lees de gebruiksaanwijzing goed door. De volgorde is altijd hetzelfde: 

  1. Zorg dat het leder stofvrij is. Gebruik een stofzuiger met een zacht meubel-opzetstuk, of een schone, zachte doek.
  2. Reinig het leder met de Keralux® reiniger uit de set en neem daarna het leder af met een vochtige doek. 
  3. Voeden / beschermen met de Keralux® lotion. Een dun laagje is voldoende. 

Laat het leder tussen de stappen door goed opdrogen.
Zie de gebruiksaanwijzing voor meer details, of bekijk het instructiefilmpje op Youtube!

Inhoud:
Je vindt het volgende in de verpakking: 

  • Keralux® lotion A (200/100 ml)
  • Keralux® milde reiniger (200/100 ml)
  • Spons, doekjes en een gebruiksaanwijzing

De inhoud 200 ml is voldoende voor 5-7 zitplekken (model afhankelijk).
Houdbaarheidsdatum: zie verpakking.

(!) Niet geschikt voor:
Ruw leder zoals nubuck, velours en (deels) opgeschuurd leder, kunstleer, plantaardig gelooid leder, of olijfblad-extract gelooid leder. Check de onderhoudsadviezen per fabrikant, deze vind je onderaan de homepagina.

Tips:
De antwoorden op jouw meest gestelde vragen. 

Waarom halfjaarlijks onderhouden?
Leder heeft (net als onze eigen huid) aandacht nodig. Daarom adviseren we om leder halfjaarlijks te onderhouden met de onderhoudsproducten uit de geadviseerde onderhoudsset. Ben je een ‘grootgebruiker’ van je meubel? Verhoog dan de frequentie, bijvoorbeeld naar 1x per kwartaal. 

Wat moet ik doen bij nieuwe meubels?
Bij nieuwe meubels hoef je maar twee stappen te ondernemen. In eerste plaats adviseren we om het leder even af te stoffen. Bescherm je meubels vervolgens vanaf dag 1. Hoe werkt dit? Kijk even op onze pagina voor nieuwe meubels, of klik hier.

Is dit het product voor mij?
Dat ligt aan het onderhoudsadvies voor jouw bekleding. Wij hebben al onze producten in ons laboratorium voor jou getest. Scroll op de homepagina naar beneden en klik op het logo van jouw meubelfabrikant. Selecteer de bekleding en kies de set die het beste bij jou past!

Wat kan ik doen bij verkleuringen?
Leersoorten met een open structuur, zoals vol aniline, vintage en saddle leder zullen wat sneller verkleuren. Dit is normaal en hoort bij dit soort leder. Gelukkig is er nog van alles mogelijk om de verkleuring te verhelpen, of in elk geval minder te laten opvallen. Pak je telefoon en maak even een foto van de verkleuring en stuur ons deze per mail. Onze experts gaan vervolgens kosteloos voor je aan de slag!

Wat kan ik doen bij vlekken?
Een vlek in je leder? Geen paniek en vooral niet beginnen met boenen! Kijk eerst op onze vlekkenpagina voor de stappen die je nu al kunt nemen. Stuur ons vervolgens per mail een duidelijke foto van de vlek. Vergeet je niet om de specificaties van het leder te vermelden? Onze experts gaan vervolgens kosteloos voor je aan de slag. 

 


Vragen?
Heb je vragen over dit product? Neem dan even contact met ons op.

© 2010 - 2024 LCK Nederland | sitemap | rss