Glad leder

 

 

Aniline leder"het exclusive leder"
Zeer zacht, warm en aangenaam van grip. Aniline leder ademt en de haarzakjes van de huid zijn zichtbaar, omdat het leder alleen met transparante aniline kleur door en door geverfd is. Natuurlijk aniline leder is gevoelig voor vlekken en gebruikssporen. Het verwijderen van vlekken is vaak moeizaam. Niet direct aan te raden voor families met kinderen en of met huisdieren. Sinds juni 2016 is er ook gebruiksvriendelijker  "veredeld aniline leder"

Semi-aniline leder"de perfecte balans"
Aangename, zachte grip. Na het aniline verfbad  is er nog een dunne kleurlaag aangebracht. Hierdoor zijn de meeste verontreinigingen gemakkelijk te verwijderen. 

Gepigmenteerd leder"het makkelijkst in onderhoud"
Iets harder, koeler in grip. Zeer gebruiksvriendelijk, sterk en veel minder gevoelig voor vlekken en vervuiling. Probleemloos te reinigen.

Leder met een wax of olie finish:
Meestal een aniline leder, maar ook semi-aniline ledersoorten kunnen met een wax- en/of oliefinish worden afgewerkt. Klanten vallen voor de warme, glanzende oppervlakte. Gevoelig voor krassen in de wax/olie laag en voor verbleken. Met speciaal onderhoud is dit goed te behandelen.

 


Vragen?
Nieuwsgierig geworden en heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!
Kijk snel op de contactpagina of klik hier voor meer informatie. 

© 2010 - 2024 LCK Nederland | sitemap | rss