Longlife XTRA® servicegarantie

Kom je in aanmerking voor de Longlife XTRA® servicegarantie? Dan is dit de juiste pagina voor jou.


Direct registreren
Op de Duitse ‘Longlifextra’ website kun je online registreren en de actuele status van jouw garantie bekijken.

Longlife Xtra® onderhoudsset
Wanneer de onderhoudsproducten uit de Longlife XTRA® onderhoudsset op zijn kun je de originele set eenvoudig nabestellen.

Longlife leder
Met Longlife leder heb je gekozen voor leder dat gekenmerkt wordt door natuurlijke zachtheid en een actieve luchtcirculatie. Het leer is lichtecht en onderhoudsvriendelijk. Om deze eigenschappen te behouden is het belangrijk dat het leer ieder half jaar wordt gereinigd en gevoed. Dit doe je met de professionele Longlife XTRA® onderhoudsset.

De ‘starter-set’ heb je bij de aankoop van jouw leren meubel gratis ontvangen. Deze set is voldoende voor twee behandelingen. Gebruik jouw set op de volgende manier: 

  • Zodra je de fabrieks-nieuwe bank hebt ontvangen vragen we je om deze te reinigen met de ‘Sanftreiniger’ (ook wel: soft cleaner) uit de starter-set. 
  • Vervolgens laat je de bank goed drogen, voordat je verder gaat naar de laatste stap. 
  • Nu breng je de lotion (ook wel: strong protector) dun en gelijkmatig aan. Dit hoeft alleen op de plekken waar het leder in contact komt met huid en kleding. Door deze lotion wordt het leer extra beschermd, waardoor het minder snel vervuilt en het afgeven van kleur uit bijvoorbeeld jeans sterk vermindert.

Longlife XTRA® servicegarantie
Speciaal voor Longlife leder bieden we je de Longlife XTRA® servicegarantie aan. Deze service is kosteloos en geldt voor alle vlekken door spijs en drank als ook vervuiling door het afgeven van kleding. Om deze servicegarantie in stand te houden is het verplicht dat je ieder jaar een nieuwe Longlife XTRA® onderhoudsset bestelt. En ook jouw meubel twee keer per jaar volgens de gebruiksaanwijzing reinigt en onderhoudt.

Mocht je aanspraak willen maken op de garantie, houd dan het originele koopcontract en de kwitanties van de Longlife Xtra onderhoudssets bij de hand.

Voordelen van de Longlife XTRA® servicegarantie:

  professionele telefonische ondersteuning bij vlekken, of bovengenoemde vervuiling. 

  gratis toezenden van speciale reinigers.

  eenmalig hulp van een leerspecialist bij jouw aan huis. 

Wat moet je doen?

  • Registreer je servicegarantie online, binnen 6 maanden na levering van jouw meubel.
  • Reinig en onderhoud het meubelstuk twee keer per jaar met de Longlife XTRA® onderhoudsset.
  • Schaf jaarlijks een nieuwe Longlife XTRA® onderhoudsset aan om de garantie in stand te houden. 

Wij sturen je automatisch een herinnering wanneer het weer tijd is om een nieuwe onderhoudsset aan te schaffen. Bij vragen kun je dagelijks terecht bij LCK® Nederland BV. Kijk op de contactpagina voor onze actuele openingstijden. 

 


Vragen?
Nieuwsgierig geworden en heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!
Kijk snel op de contactpagina of klik hier voor meer informatie. 

 

© 2010 - 2024 LCK Nederland | sitemap | rss