Bedrijfsmatig meubelstof impregneren

Wil jij de mooie bank en stoelen van jouw klant effectief beschermen tegen vlekken? Dat kan! Met Puratex® impregneer kun je binnen enkele minuten, meubels beschermen.Waarom stof beschermen?
Dat is een goede vraag. Het antwoord is heel simpel: ‘Wat mooi is, kán mooi blijven’. Want je hebt niet altijd alles zelf in de hand. En hoe voorzichtig je ook bent, het gaat een keertje mis. Vaak niet eens door jezelf, maar door de kat, of de buurman, of je kind van drie. Voorkom een hoop gedoe en bescherm de nieuwe bank een dag voor uitlevering met Puratex® impregneer! 

Alle stoffen beschermen?
Niet nodig! Wollen stoffen hoef je niet extra te beschermen. Stoffen die niet nat reinigbaar zijn mag je niet beschermen. Moeilijk? Welnee, bij alle door LCK Nederland geteste stoffen kun je direct zien of je wel of niet kunt impregneren.
En die staan allemaal op de website bij de fabrikant van het meubel of bij de stof leverancier. Simpeler kan niet en altijd het juiste advies.

Maar hoe werkt het?
Puratex® impregneer beschermt de stof tegen indringen van vloeistoffen en vuil. In de praktijk betekent dit dat je meer tijd hebt om te reageren. 

Puratex® is gemakkelijk aan te brengen met de door ons geleverde Wagner impregneer spuit. Zonder drijfgassen, efficiënt en spaarzaam aan te brengen. Een grote hoekbank bescherm je in ongeveer 2 minuten.

Meest milieu vriendelijke impregneer!
Mogen we even trotst zijn? Ja dat mag, want Puratex® is onlangs bekroond met een OEKO-TEX® certificaat! Maar wat houdt dit in? Nou dit:

  •   Puratex® is niet schadelijk voor de mens, of dier!
  •   Puratex® is niet schadelijk voor het milieu!
  •   Puratex® is geur- en kleurloos! 
  •   Puratex® wordt niet vervaardigd doormiddel van zware chemische processen!
  •   Puratex® is niet van invloed op de stof. Je kunt het dus veilig gebruiken! 

Actie 2021 
Bij aanschaf van jouw eerste 25 liter Puratex® impregneer krijg je de originele Wagner apparatuur gratis meegeleverd. We stellen het apparaat helemaal gebruiksklaar voor je in en komen natuurlijk demonstreren hoe het werkt.

Bestellen?
Kijk snel op de contactpagina of klik hier voor meer informatie. 

Twijfel je over impregneren? Of heb je een vraag over jouw stof?
Neem dan even contact met ons op! Dan helpen wij je verder. 

 

© 2010 - 2024 LCK Nederland | sitemap | rss