Artikel 19 van 93

IMM Meubelbeurs Keulen 2020

Januari 2020

Van 13 tot en met 19 januari vindt een van de grootste meubelbeurzen ter wereld plaats in Keulen. Dit is voor ons een leuke beurs in verschillende opzichten. We zien nieuwe collecties, bezoeken fabrikanten en spreken designers, winkeliers en handelaren. Er is ook tijd om met collega's van LCK uit andere landen te overleggen. Wat is bij hen nieuw, waar lopen ze tegen aan en wat moeten we allemaal weten. Dan heb je aan enkele woorden genoeg om weer bij te zijn.

Bas en Anushka op de stand van Bert Plantagie. Daar nieuwe stoffen van o.a. De Ploeg. Bij DFM stond een bank die bekleed werd met een stof uit gerecycelde petflessen. Leuk dat Patrick ons daar op wees. Dit materiaal zorgt gelijk voor een nieuwe toevoeging bij de declaratie van stoffen: 100% RPET.

Gelderland toonde een bank in schitterend nubuck, daar worden wij nou blij van. Bij Gealux was de stemming ook goed, getuige de immer vrolijke Denny. Voor Henk was een bezoekje aan Studio Henk het hoogte punt van de beurs. Zeg nou zelf, wie heeft er nou een tas met zijn eigen naam? 

© 2010 - 2024 LCK Nederland | sitemap | rss