Artikel 18 van 93

Het opfrissen van de kleur van uw Leolux leder

April 2020


Al jarenlang staat er een heerlijke Leolux bank in de woonkamer. Een prachtig staaltje vakmanschap dat zelfs na vele jaren nog heerlijk zit. De leeftijd van de bank is na verloop van tijd helaas wel zichtbaar geworden, maar wegdoen is natuurlijk zonde! En dan komt bij ons de vraag binnen: “Hoe kan ik mijn bank weer opknappen?” Waarop wij u waarschijnlijk de volgende twee vragen stellen:

  1. Is het mogelijk om ons een foto te sturen van het meubelstuk?
  2. Wat is de leersoort/leernaam/leerkleur?

Met de eerste vraag komt het wel goed. De huidige techniek maakt het sturen van een foto een stuk eenvoudiger dan pakweg tien jaar geleden. Maar hoe achterhaal je een leersoort/kleurnaam na bijna twintig jaar? De kans is groot dat de aankoopbon met de benodigde informatie is zoekgeraakt en laten we eerlijk zijn, ons eigen geheugen vertrouwen we na zo een lange tijd ook niet meer helemaal. Dus hoe komen we dan achter de juiste gegevens?

In het geval van Leolux kunnen wij de leernaam nog op een andere manier achterhalen. Namelijk met behulp van de fabriekssticker met een uniek nummer en een streepjescode (vaak aan de onderkant van de bank). Aan de hand van dit nummer kan Leolux de exacte leernaam en kleur achterhalen. Zit er een sticker onder uw meubel? Maak een foto en stuur ons deze toe!

Er is alleen wel één maar; dit geldt niet voor handgeschreven nummers, deze zijn helaas te oud. In dit geval zullen wij u vragen om ons een leerstaaltje toe te zenden. 


Bij LCK zijn we gek op feedback, zo ik dit voorbeeld van begin April 2020, onderhoudsproducten: Keralux® lederbalsem, Keralux® colour repair set.
Kijk voor alle afbeeldingen en meer even op ons Instagram account: #lcknederland

 

© 2010 - 2024 LCK Nederland | sitemap | rss