Servicedienst bij je thuis

Onderhoud, gemakkelijk en goed!
Stel je hebt net nieuwe meubelen en je wilt deze vanaf de eerste dag perfect onderhouden. Of gaan de meubelen al weer een jaartje mee en schoot het onderhoud erbij in? Onze specialisten komen bij je thuis of op kantoor en nemen alle zorg uit handen. We reinigen en impregneren ter plekke, zodat jouw zitmeubelen er perfect bij staan. Daarna adviseren we  hoe je tussentijds zelf de meubelen kunt verzorgen.  

Abonnement of niet
Wanneer je een eerste onderhouds- of reinigingsbeurt binnen een jaar na aankoop boekt, dan kunt je ook een abonnement afsluiten voor periodiek onderhoud. Met een abonnement ben je verzekerd van propere meubelen. Ook na een incidentele reinigingsbeurt kun je voor de periode daarna een abonnement afsluiten. Dat werkt als volgt: 

Leder
Bij het eerste bezoek wordt een volledig rapport gemaakt van jouw zitmeubelen. Nieuwe meubelen worden gereinigd en vervolgens gevoed en beschermd. Al naar gelang het type leder en de woonsituatie wordt er een onderhoudsplan opgesteld. Vervolgens melden wij ons automatisch weer aan voor een reiniging en servicebeurt. Dit kan jaarlijks, maar ook vaker zijn, altijd in goed overleg. Je kunt dan weer via de website bestellen waarna we weer een afspraak maken. Bij calamiteiten kun je tegen gereduceerd tarief gebruik maken van onze servicedienst.

Stof**
Bij het eerste bezoek wordt er een volledig rapport gemaakt van de zitmeubelen. De meubelen worden gereinigd en indien wenselijk geïmpregneerd. Al naar gelang het type stof en de woonsituatie wordt er een onderhoudsplan opgesteld. Vervolgens melden wij ons automatisch weer aan voor een reiniging en servicebeurt. Dit kan jaarlijks, maar ook vaker zijn, altijd in goed overleg. Je kunt dan weer via de website bestellen waarna we weer een afspraak maken.

Een abonnement is voordeliger dan een incidentele reinigingsbeurt. Dit komt omdat we bij regelmatig onderhoud minder tijd nodig hebben dan bij een incidentele "grote beurt". Bij calamiteiten kun je tegen gereduceerd tarief gebruik maken van onze servicedienst. 

Nieuwsgierig? Neem dan even contact met ons op via de contactpagina. of kijk op de website van onze servicedienst PMO Proper meubel onderhoud

 

*De tarieven zijn per zitplaats, inclusief onderhouds- en reinigingsmiddelen, inclusief voorrijkosten en inclusief B.T.W.. Kortom: All in.
**Alleen voor stoffen die door ons laboratorium zijn getest en van een reinigingsadvies advies zijn voorzien.

LCK Nederland is er voor jouw gemak, je zit nergens aan vast. Het abonnement kan op elk moment beeïndigd worden, neem hiervoor even contact op met onze klantenservice.

 


 


Vragen?
Nieuwsgierig geworden en heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!
Kijk snel op de contactpagina of mail ons voor meer informatie. 

 

© 2010 - 2024 LCK Nederland | sitemap | rss